msn sevgi sozleri

8 Ekim 2007 Pazartesi

bilmiyorum senden sonra bir daha sever miyim.. hep hazanmış bana kalan, bahara erer miyim.. biraz düşün, ardımızda cok şeyler bıraktık.. bıze ne oldu da hasrete bağlandık .. biraz gam biraz keder, dert değil bu da geçer, herşeye katlanırdım, ayrılık olmasaydı.

anlayamadığım okadar çok şey varki mesela aşk aşkı tuhaf kılan kaybedildiğinde bulamayacağını bile bile aramak mı yokse bir alışkanlık haline gelmesinden korkmakmı

Dünyada iki kör var biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi görmeyen ben.

Unutmak zor anlatmak imkansız sen unuttukca özlenen anlattıkca bitmeyensin sen vazgeçilmezim sen herşeyimsin...

Sevmek sadece sevdiğin yanındayken onu sevmek değil o yokkende varmış gibi,sanki yanındaymış gibi sevmektir ve ona daima sadık KALMAKTIR.

Affetmek Allah'a ağlamak çoçuklara mahsustur.Allah değilim affetmem çocuk değilim ağlamam...

Gül filizlendiği günden itibaren güneşe aşıktır her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kanıp gülü bıraksada gül yıldızlara kanıp güneşi asla bırakmaz

güzel olanı beğen
iyi olanı sev
doğru olanla yürü
kıymetli olanın da yanında kal

Bir şeyler var aramızda, senin bakışlarından belli, benim yanan yüzümden, dalıveriyoruz arada bir ikimizde aynı şeyleri düşünüyoruz belki de, gülüşerek başlıyoruz söze, bir şeyler var aramızda, onu bulukça kaybediyoruz isteyerek, fakat ne kadar saklasak da nafile, senin gözlern ışıldıyor, benim dilimin ucunda... Seni Seviyorum.

Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

Ne dünden daha az Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooook seviyorum.

Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var.

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer.!

Seni Bir Serçenin Gözyaşı Dökebilme Ihtimali Kadar Seviyorum Bu Kadar mı Diyeceksin Ama Serçeler Gözyaşı Döktüğünde ÖLÜRLER.

küL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözLer seni sevdi başkasına bakarmı?

Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum

Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin. Sen o özlenenler arasında ençok özlenensin. Seni görmesemde içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin...

Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

Sen benim için bir aşkın bittiği yersin resimlerin renksiz halisin sevmekten bahsetme sakın çünkü sen sevmeyi hiç mi hiç sevmedim senbenim için bir aşkın bittiği yersin senbenim nefretim nefes alış sebebimsin.

Eskiden karanlıklardan ve yağmurlardan korkardım şimdi ise yağmurlar gözyaşım oldu karanlıklar ise sırdaşım oldu.

Seni düşündüm, ağladım.Darmadağın aynaya baktım.Karşımda duran bir yabancıydı.Gözlerini koyuluğunda sen vardın. Nefretle aynayı kırdım! Yere düşen cam parçacıklarında sen vardın.Bir kaç damla kan aktı elimden.Anladım artık sen vardın, damarlarımda da sen vardın.

Başkalarına kendinden fazla değer verme.
Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin.

Hiç yorum yok: